ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ

Είμαι η Μάρη Κουγιτάκη


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ρέθυμνο.
Η εσωτερική μου αναζήτηση ξεκίνησε από τα πολύ μικρά μου χρόνια. Πάντα γνώριζα οτι τα πράγματα ΔΕΝ είναι όπως φαίνονται, και χαρακτηρίστηκα ως "παράξενο παιδί".

Στην διάρκεια της ζωής μου μπήκα όπως όλοι μας, πολύ βαθιά μέσα στην διττότητα και κολύμπησα στα ταραγμένα νερά της. Μέσα από δυσκολίες και απώλειες, ο κόσμος του Εσωτερισμού και της Πνευματικής Εξέλιξης με πήρε μαζί του σε ένα ταξίδι βαθιά μέσα στο είναι μου, και με δίδαξε οτι ο δρόμος της Αυτογνωσίας και της Αυτοπραγμάτωσης είναι μονόδρομος.

Το 2010 αποφάσισα να εκπαιδευτώ, και να ασχοληθώ με τις εναλλακτικές θεραπείες.
Αρχικά ξεκίνησα με την Ηχοθεραπεία και εκπαιδεύτηκα στην Γερμανική μέθοδο του Peter Hess®.
Στην πορεία ασχολήθηκα και με άλλες θεραπευτικές μεθόδους, όπως η ΚινησιολογίαTFH®, το Bowtech®, το Access Bars® και ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός.

Το 2011 εντελώς απρόσμενα και αναπάντεχα άνοιξε σε εμένα το κανάλι της Βιοενέργειας, και λίγο καιρό αργότερα ξεκίνησα να βοηθάω κόσμο που είχε ανάγκη θεραπείας και εξισορρόπησης, με θαυμαστά αποτελέσματα. Ήξερα τι έκανα αλλά δεν ήξερα πως το έκανα, ούτε μπορούσα να το εξηγήσω στους άλλους.
Προσπαθώντας και εγώ η ίδια να κατανοήσω τι συμβαίνει, στράφηκα στην μελέτη.
Για κάποιο λόγο συναντούσα συνεχώς μπροστά μου την λέξη Akash. Γνώριζα ήδη για το Ακασικό Πεδίο αλλά όσα άρθρα διάβασα για αυτό, υποστήριζαν οτι αυτό είναι ένα πεδίο που δεν μπορεί ο κάθε ένας να έχει πρόσβαση.
Όπως και ο περισσότερος κόσμος με τον οποίον συζητούσα για αυτό το πεδίο, πίστευε οτι μόνο λίγοι και μυημένοι είχαν αυτό το προνόμιο. Δεν το πίστεψα ποτέ. Κάτι μέσα μου έλεγε οτι είναι πολύ πιό απλό από οτι φανταζόμαστε.

Η ανάγκη μου να κατανοήσω το Ακασικό Πεδίο, το πως δουλεύουν οι ενεργειακές θεραπείες, πως επηρεάζουν το ανθρώπινο σώμα και τον ψυχισμό, αλλά και πως μπορεί ο άνθρωπος να χρησιμοποιήσει περισσότερες δυνατότητες του εγκεφάλου του, με οδήγησε στην μελέτη της σύγχρονης κβαντοφυσικής, της ψυχολογίας, αλλά και της νευροεπιστήμης.
Στον δρόμο μου συνάντησα τον DR. ERVIN LAZLO, διακεκριμένο καθηγητή στα πανεπιστήμια της Σορβόνης, Γέηλ και Πρίνστον, και μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Επιστημών.
Τα βιβλία του με βοήθησαν να κατανοήσω τις ιδιαιτερότητες αυτής της βιβλιοθήκης πληροφοριών που ονομάζουμε Ακασικό Πεδίο, αλλά και τα οφέλη που μπορούμε να έχουμε συντονίζοντας τον εγκέφαλο μας με αυτό.
Και τελικά ανακάλυψα οτι όχι μόνο δεν είναι λίγοι και επίλεκτοι αυτοί που έχουν πρόσβαση, αλλά οτι όλοι μπορούν να το κάνουν αφού ο εγκέφαλος μας είναι ήδη κατασκευασμένος και ρυθμισμένος να μπαινοβγαίνει από μόνος του σε αυτές τις συχνότητες.
Το κάνει έτσι κι αλλιώς ασυνείδητα.

Έτσι, το 2013 ξεκίνησα βήμα βήμα να δημιουργώ την μέθοδο κβαντικής θεραπείας Akasha Τherapy®.
Δημιούργησα την μέθοδο με μεγάλο σεβασμό, χρησιμοποιώντας την γνώση και την κατανόηση που έλαβα μέσα από την σύγχρονη Κβαντοφυσική, και τις Νευροεπιστήμες, και φυσικά μέσα από πάρα πολύ βιωματική εργασία μέσα στο Ακασικό Πεδίο.

Τον Ιούνιο του 2015 η Akasha Τherapy® δόθηκε με πολύ αγάπη στον κόσμο. Έκτοτε εργάζομαι με ανθρώπους από διάφορες χώρες, και μέχρι σήμερα πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν ωφεληθεί από την μέθοδο. Τα δυναμικά της μεθόδου αναπτύσσονται συνεχώς, με αποτέλεσμα η μέθοδος να έχει μια συνεχή άνοδο και εξέλιξη.

Από το 2016 η Akasha Τherapy® διδάσκεται σε ανθρώπους που επιθυμούν να αποκτήσουν αυτήν την γνώση, και να την χρησιμοποιήσουν ώστε να βοηθήσουν τον εαυτό τους αλλά και άλλους. Διοργανώνονται σεμινάρια εκμάθησης κυρίως διαδυκτιακά, ώστε να μην υπάρχει ο περιορισμός της απόστασης. 

Πιστεύω ακράδαντα οτι η εξέλιξη μας δεν έχει όρια.
Μπορούμε συνεχώς να ανεβαίνουμε σε υψηλότερες κλίμακες και να εκπέμπουμε σε υψηλότερες συχνότητες αν το θελήσουμε.
Όπως επίσης πιστεύω οτι η δύναμη και η γνώση που μπορούμε να λάβουμε, είναι δίχως όρια και ανεξάντλητη.

Να είμαστε όλοι καλά!!!